Service

Bent u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en een deskundig & persoonlijk advies? Dan bent u bij Eran Floor op het juisteĀ adres.

autoAlles begint bij een advies. Welke lamel parket / laminaatvloer / traprenovatie is er nu geschikt in uw specifieke situatie. Wij komen ook vrijblijvend bij U thuis om zorgvuldig uw wensen te bespreken en voor u een passende offerte te maken. Wij bieden een zeer ruime keuze in laminaat vloeren, lamel parket, plinten, ondervloeren en onderhoud artikelen.
Daarnaast bieden deze laminaat producenten een uitstekende fabrieksgarantie.
In eerste instantie word zorgvuldig gemeten: de juiste hoeveelheid, de vochtigheid in de ondervloer, zo dat wij daardoor komende problemen voorkomen.

Wij bieden zeer ruime service zowel voor als na het plaatsen van uw vloer.
Bij het afwerken van de vloer bestaat ook de mogelijkheid om andere voorkomende werkzaamheden te verrichten, zoals bijv. dorpels plaatsen, het inkorten van deuren en keukenplinten. Ook reparatie van door gebruik ontstane beschadigingen zijn geen probleem.
Iedere uitdaging en positieve reacties van tevreden klanten geven ons nieuwe energie om weer een goed resultaat te leveren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.