Traprenovatie Brunssum

Traprenovatie Brunssum

Trap renoveren

Is uw trap versleten of wilt u gewoon uw bestaande trap verfraaien? Eran Floor Traprenovatie Brunssum levert een hoogwaardig overzetsysteem voor iedere trap. Of het nu een betonnen of houten trap betreft, open of gesloten, recht of gebogen, met overloop of zonder.

  • Traprenovatie laminaat
  • Traprenovatie vinyl
  • Traprenovatie hout

Bekijk de video om een indruk te krijgen van onze werkwijze.

Vakkundige traprenovatie door Eran Floor

Traprenovatie Brunssum

Traprenovatie in Brunssum

Een trap vakkundig renoveren is echt specialistenwerk. Het onbeschadigde gedeelte van de trap (het zogeheten “gezonde deel”) dient als uitgangsbasis voor de renovatie. Dure sloop- en renovatiekosten blijven hierdoor achterwege. Overzet treden worden voor iedere trap op maat gemaakt. De kwalitatief hoogwaardige treden worden exact, schoon en veilig op de bestaande traptreden aangebracht. U kunt de trap na de renovatie direct gebruiken.

Wij bieden een grote selectie van authentiek houten decor en kleuren die uw oude trap in een optisch hoogtepunt van uw huis veranderd. Eran Floor, al meer dan 20 jaar specialist in traprenovaties in Brunssum en omstreken.

Traprenovatie
Traprenovatie Brunssum

Gratis advies

U hebt behoefte aan deskundig advies en wilt graag weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van traprenovatie? Of heeft u vragen over de prijzen en verschillen tussen echt hout, laminaat of vinyl? Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Ook in Brunssum en omstreken.

Onze leveranciers voor traprenovaties: